Afvalstoffendienst

De specialist in afvalverwerking​

De afvalstoffendienst is specialist op het gebied van afvalverwerking. Dit doen wij voor 120.000 huishoudens en meer dan 3.000 bedrijven en dat allemaal zo duurzaam mogelijk. Als medewerker van de afvalstoffendienst heb je te maken met al onze inwoners maar ook met die van gemeenten om ons heen.

Vind een passende baan bij de Afvalstoffendienst​

Het afvalverwerkingsbedrijf gemeente 's-Hertogenbosch​

Weer of geen weer we zamelen in de regio 's-Hertogenbosch afval in van bedrijven en bewoners. Maar dat is niet alles. Zo dient locatie Treurenburg ook als overslagstation en verwerken we gevaarlijk afval. Dit doen we samen met 200 collega's en 60 voertuigen. Veel mensen denken dat je bij ons alleen op de wagen of op de mileustations kunt werken, maar niets is minder waar. Zo kun je als monteur aan de slag met onze grote elektrische wagens, zorg je als planner dat alles volgens schema verloopt en help je inwoners en bedrijven verder bij onze klantenservice. En zo zijn er nog meer mogelijkheden.

Groei en ontwikkeling bij de afvalstoffendienst

Wij leiden mensen op die willen groeien en ontwikkelen in hun werk

Om je eigen verhaal waar te maken moet je je goed voelen in je werk. Daarom vinden we het belangrijk dat je niet alleen nu maar ook later in staat bent om te blijven werken. Dit zowel in het kader van je eigen vitaliteit als in je persoonlijke ontwikkeling. Bijblijven in je vak door cursussen of het starten van een nieuwe opleiding. Maar ook een gesprek met een vitaliteit- of loopbaancoach. Er is veel mogelijk bij Gemeente ’s-Hertogenbosch wanneer je zelf het initiatief neemt. Word regisseur van je eigen carrière. De mogelijkheden zijn er, maar je moet er ook zelf in investeren.

Vacatures bij de afvalstoffendienst​

Jouw ambitie hoeft geen droom te blijven bij gemeente 's-Hertogenbosch​

Schrijf je eigen verhaal als chauffeur, belader, medewerker klantenservice, monteur en meer.
Erik en Pieter sturen door de straten
Erik en Pieter sturen door de straten

Het waargebeurde sprookje van Erik en Pieter als chauffeurs bij de afvalstoffendienst

Het is een zonnige dag als Erik en Pieter met de vuilniswagen samen door de wijk Empel in ’s-Hertogenbosch rijden. En niet zomaar een vuilniswagen, nee, een zogeheten zijlader. Zo eentje met een dubbele grijparm aan de rechterkant, waarmee de containers kunnen worden opgetild en worden geleegd in de wagen.

Algemeen
Heb je nog vragen?
Bij gemeente ‘s-Hertogenbosch is iedereen benaderbaar. We houden van korte lijntjes en we zijn allemaal gelijk. Daarom staan we ook open voor direct contact met jou. Bel of mail ons en we proberen spoedig je vraag of opmerking te beantwoorden.