Het stadskantoor van gemeente 's-Hertogenbosch

Een plek waar iedereen samenkomt

Het stadskantoor is de plek waar inwoners zich kunnen inschrijven, hun paspoort komen halen of trouwen. Maar het is ook de plek waar alle expertises samenkomen. Van burgerzaken tot civiele techniek, van financiële dienstverlening tot planning en van communicatie tot medewerker jeugd. Hier krijg je de ruimte om jouw ideeën te verwezenlijken en je eigen succesverhaal te schijven.

Vind een passende baan op het stadskantoor​

Het hoofdkantoor van Gemeente 's-Hertogenbosch​

Een plek waar iedereen samenkomt, dat is het stadskantoor. Zoals je als inwoner binnenkomt in de grote aankomsthal, zo ontvangen wij je ook als medewerker. Een kantoor dat van alle gemakken is voorzien en voor verschillende werkzaamheden de juiste werkplek biedt. Kijk vanachter je laptop uit op de Sint Jan, loop in de pauze een rondje door de binnenstad of ontmoet je collega's in de Plaza. Onze open bedrijfscultuur voel je door het hele pand. Van sport tot cultuur iedereen komt hier samen.

Groei en ontwikkeling bij het Stadskantoor

Wij leiden mensen op die willen groeien en ontwikkelen in hun werk

Om je eigen verhaal waar te maken moet je je goed voelen in je werk. Daarom vinden we het belangrijk dat je niet alleen nu maar ook later in staat bent om te blijven werken. Dit zowel in het kader van je eigen vitaliteit als in je persoonlijke ontwikkeling. Bijblijven in je vak door cursussen of het starten van een nieuwe opleiding. Maar ook een gesprek met een vitaliteit- of loopbaancoach. Er is veel mogelijk bij Gemeente ’s-Hertogenbosch wanneer je zelf het initiatief neemt. Word regisseur van je eigen carrière. De mogelijkheden zijn er, maar je moet er ook zelf in investeren.
Nicolette en de eindeloze mogelijkheden
Nicolette en de eindeloze mogelijkheden

Het waargebeurde sprookje van Nicolette als projectleider

Lang bij dezelfde werkgever werken past meestal niet zo bij Nicolette, ze houdt van afwisseling, dynamiek en verandering. In eerdere banen bij commerciële bedrijven heeft ze het na maximaal twee jaar wel gezien, maar wonder boven wonder wil ze bij de gemeente ’s-Hertogenbosch nog lang niet weg. 

Algemeen
Heb je nog vragen?
Bij gemeente ‘s-Hertogenbosch is iedereen benaderbaar. We houden van korte lijntjes en we zijn allemaal gelijk. Daarom staan we ook open voor direct contact met jou. Bel of mail ons en we proberen spoedig je vraag of opmerking te beantwoorden.