Weener XL

Het werk- en ontwikkelbedrijf

Weener XL is er voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geloven dat werken voor iedereen belangrijk is. Het zorgt niet alleen voor inkomen, maar ook voor structuur, plezier en voldoening. Werken draagt bij aan een betere gezondheid. En als werken (nog) geen optie is, willen wij dat onze inwoners niet langs de zijlijn staan, maar actief mee kunnen doen in onze samenleving.

Vind een passende baan bij Weener XL

Het werk- en ontwikkelbedrijf van de gemeente 's-Hertogenbosch

Samen met 300 collega's werken we iedere dag aan het vinden van passend werk en inkomensondersteuning voor inwoners van onze gemeente. Daarnaast begeleiden wij hen ook op onze eigen locatie. Zo hebben we een eigen post afdeling, verzorgen we het groen in de openbare ruimte en werken we aan veel projecten voor externe partijen. Mensen verder willen helpen in hun persoonlijke situatie is wat ons drijft. Van jong tot oud, iedereen is welkom.

Groei en ontwikkeling bij Weener XL

Wij leiden mensen op die willen groeien en ontwikkelen in hun werk

Om je eigen verhaal waar te maken moet je je goed voelen in je werk. Daarom vinden we het belangrijk dat je niet alleen nu maar ook later in staat bent om te blijven werken. Dit zowel in het kader van je eigen vitaliteit als in je persoonlijke ontwikkeling. Bijblijven in je vak door cursussen of het starten van een nieuwe opleiding. Maar ook een gesprek met een vitaliteit- of loopbaancoach. Er is veel mogelijk bij Gemeente ’s-Hertogenbosch wanneer je zelf het initiatief neemt. Word regisseur van je eigen carrière. De mogelijkheden zijn er, maar je moet er ook zelf in investeren.

Vacatures bij Weener XL

Jouw ambitie hoeft geen droom te blijven bij gemeente 's-Hertogenbosch

Schrijf je eigen verhaal als beleidsmedewerker, handhaver, verkeerskundige, projectleider, consulente of chauffeur afvalstoffendienst
Renço en zijn innovatieve ideeën
Renço en zijn innovatieve ideeën

Het waargebeurde sprookje van Renço als afdelingshoofd bij WeenerXL

Bij de gemeente 's-Hertogenbosch werkt een nerdy ambtenaar, althans zo noemt Renço zichzelf soms gekscherend. Zijn zolder ligt vol met VR-brillen en andere bijzondere nerdstuff. Hier maakt hij technische modellen en prototypen, en hij heeft de creatiefste ideeën om deze in te zetten. 
Algemeen
Heb je nog vragen?
Bij gemeente ‘s-Hertogenbosch is iedereen benaderbaar. We houden van korte lijntjes en we zijn allemaal gelijk. Daarom staan we ook open voor direct contact met jou. Bel of mail ons en we proberen spoedig je vraag of opmerking te beantwoorden.