Wil jij gemeente 
's-Hertogenbosch meer gastvrij maken?

s-Hertogenbosch is een gastvrije gemeente en daar zijn wij trots op. Op het stadskantoor, maar ook op onze dependances ontmoeten we onze inwoners voor verschillende levensgebeurtenissen. Wil jij onze bezoekers ondersteunen en adviseren? Dan is een baan binnen het vakgebied Burger- en publiekszaken bij Gemeente ‘s Hertogenbosch écht iets voor jou.

Gastvrije dienstverlening voor onze inwoners​

Vacatures in het vakgebied Burger- en publiekszaken bij Gemeente ‘s-Hertogenbosch​

Ontmoet klanten, inwoners en burgers voor allerlei ingrijpende levensgebeurtenissen. Iedere vraag is anders. Een feestelijk huwelijk, het behalen van het rijbewijs, een verlening van een paspoort voor de geplande vakantie, een spannende verhuizing. Maar ook een verdrietig overlijden, een emotionele de hulpvraag of iemand die gewoon zoekende is naar informatie en advies. Afhankelijk van je functie spreek je deze mensen telefonisch, via de mail en/of social media kanalen, persoonlijk in een spreekkamer of aan de balie.

Bied Bosschenaren goede adviezen en support

Wij Bosschenaren staan bekend om onze gastvrijheid. Dat voel je terug bij de gemeente. Bij onze afdeling voor burger- en publiekszaken sta je naast inwoners bij belangrijke gebeurtenissen in hun leven. Denk aan een stel dat in het huwelijksbootje stapt, een gezin dat naar Nederland verhuist of een jongere die dat langverwachte rijbewijs mag aanvragen. Zo beantwoord je vragen in de Burgerplaza van ons Stadskantoor of via de mail en telefoon. Of zorg je achter de schermen dat alle gegevens up-to-date zijn.

Waarom werken voor de Gemeente ‘S-Hertogenbosch?

De voordelen waarom je voor Gemeente 's-Hertogenbosch als werkgever moet kiezen​

Toonaangevende projecten​
Veel gemeenten laten zich inspireren door wat we doen. Dat is niet ons doel maar een gevolg van het realiseren van goede ideeën
Fantastische schaal​ ​
Wij zijn als gemeente groot genoeg om ambities te realiseren en klein genoeg om het allemaal te overzien.
De stad zelf​
Of je hier nu woont of niet, onze medewerkers worden allemaal betoverd door onze prachtige stad.
De mens centraal​
De burgers, onze medewerkers en onze partners. We werken voor de maatschappij.
De vrijheid​
Thuiswerken, vrije tijd, werktijden, verantwoording en autonoom werken. Wij geven je veel vertrouwen en jij maakt het waar.

Werken bij de gemeente 's-Hertogenbosch

Groot genoeg om impact te hebben, klein genoeg om vlot te schakelen

Als centraal gelegen provinciestad zijn we groot genoeg om onze medewerkers de kans te geven om ideeën waar te maken en deze echt om te zetten in waargebeurde verhalen. Tegelijkertijd zijn we net een dorp, klein genoeg om die verhalen leesbaar te houden en niet te laten stranden in een dik boek waar niet doorheen te komen is.

Klaar voor jouw avontuur bij de gemeente ‘s-Hertogenbosch?

Vind je nieuwe baan binnen het vakgebied Burger- en publiekszaken

Met mooie verhalen red je het niet alleen. Het moet leiden tot een werkelijke bijdrage, tot daden. En jouw eerste daad is die van het vinden van de juiste rol binnen al onze vacatures. Onze vriendelijke draak kijkt naar jou uit!
Er zijn op dit moment geen vacatures.
Algemeen
Bij gemeente ‘s-Hertogenbosch is iedereen benaderbaar. We houden van korte lijntjes en we zijn allemaal gelijk. Daarom staan we ook open voor direct contact met jou. Bel of mail ons en we proberen spoedig je vraag of opmerking te beantwoorden.