Wil jij gemeente 
's-Hertogenbosch groener maken?

s-Hertogenbosch is een groene gemeente en daar zijn wij trots op. Groen is nodig, groen is gezond en mooi. Wil jij aan de slag in het groen in Den Bosch én mensen helpen? Dan is een baan binnen het vakgebied buitenruimte en groenvoorziening bij Gemeente ‘s Hertogenbosch écht iets voor jou.

Een openbare ruimte om trots op te zijn​

Vacatures in het vakgebied buitenruimte en groenvoorziening bij Gemeente ‘s-Hertogenbosch​

Ga je in het vakgebied buitenruimte en groenvoorziening aan de slag, dan raak je iedere inwoner van de stad met je werk. Iedere dag weer, want jij werkt aan de openbare ruimte. Een heel belangrijk visitekaartje voor Gemeente ‘s Hertogenbosch, want al onze inwoners en bezoekers maken er gebruik van. Bovendien verbindt de openbare ruimte alles met iedereen, zowel letterlijk via autowegen en fietspaden als op sociaal gebied door te zorgen voor ontmoetingen.

Werk mee aan een schone én groene gemeente

Een groene stad om trots op te zijn! Elke dag betovert onze omgeving ruim 150.000 inwoners. Blijft die magie dankzij jou voor iedereen bestaan? Zo zorg je dat alles geregeld is voor het werk in de buitenruimte of het groen, stuur je de mensen in het veld aan of steek je zelf de handen uit de mouwen. Het resultaat: een historische binnenstad die spic en span is, veilige speeltuinen voor de kleinste Bosschenaren en ons bekende pontje De Moerasdraak dat altijd kan varen. En natuurlijk verzorgde plantsoenen in onze wijken.

Waarom werken voor de Gemeente ‘S-Hertogenbosch?

De voordelen waarom je voor Gemeente 's-Hertogenbosch als werkgever moet kiezen​

Toonaangevende projecten​
Veel gemeenten laten zich inspireren door wat we doen. Dat is niet ons doel maar een gevolg van het realiseren van goede ideeën
Fantastische schaal​ ​
Wij zijn als gemeente groot genoeg om ambities te realiseren en klein genoeg om het allemaal te overzien.
De stad zelf​
Of je hier nu woont of niet, onze medewerkers worden allemaal betoverd door onze prachtige stad.
De mens centraal​
De burgers, onze medewerkers en onze partners. We werken voor de maatschappij.
De vrijheid​
Thuiswerken, vrije tijd, werktijden, verantwoording en autonoom werken. Wij geven je veel vertrouwen en jij maakt het waar.

Werken bij de gemeente 's-Hertogenbosch

Groot genoeg om impact te hebben, klein genoeg om vlot te schakelen

Als centraal gelegen provinciestad zijn we groot genoeg om onze medewerkers de kans te geven om ideeën waar te maken en deze echt om te zetten in waargebeurde verhalen. Tegelijkertijd zijn we net een dorp, klein genoeg om die verhalen leesbaar te houden en niet te laten stranden in een dik boek waar niet doorheen te komen is.

Klaar voor jouw avontuur bij de gemeente ‘s-Hertogenbosch?

Vind je nieuwe baan binnen het vakgebied Buitenruimte en groenvoorziening

Met mooie verhalen red je het niet alleen. Het moet leiden tot een werkelijke bijdrage, tot daden. En jouw eerste daad is die van het vinden van de juiste rol binnen al onze vacatures. Onze vriendelijke draak kijkt naar jou uit!
Er zijn op dit moment geen vacatures.
Eric en de Bossche voetgangerslantaarn
Eric en de Bossche voetgangerslantaarn

Het waargebeurde sprookje van Eric als verkeersdeskundige

Eric Greweldinger droomt van verkeerskruisingen met blije weggebruikers, van veilige oversteekplaatsen, en van minder lang wachten voor het rode licht. Verkeerslichten tovert hij om tot slimme verkeersinstallaties en bestaande verkeerskruisingen transformeert hij tot ingenieuze plekken waar je als weggebruiker graag wilt zijn.

Algemeen
Bij gemeente ‘s-Hertogenbosch is iedereen benaderbaar. We houden van korte lijntjes en we zijn allemaal gelijk. Daarom staan we ook open voor direct contact met jou. Bel of mail ons en we proberen spoedig je vraag of opmerking te beantwoorden.