Wil jij gemeente 
's-Hertogenbosch veiliger maken?

's-Hertogenbosch is een gemeente waar inwoners, bezoekers en medewerkers zorgeloos kunnen genieten. Wil jij bijdragen aan de veiligheid in de gemeente? Dan is een baan binnen het vakgebied handhaving en veiligheid bij Gemeente 's-Hertogenbosch écht iets voor jou.

Draag bij aan de veiligheid en leefbaarheid

Vacatures in het vakgebied handhaving en veiligheid bij Gemeente ‘s-Hertogenbosch

Ga je in het vakgebied handhaving en veiligheid aan de slag, dan raak je de inwoners van onze gemeente met je werk. Iedere dag opnieuw draag jij bij aan de veiligheid en leefbaarheid van Den Bosch. Je bent aanspreekpunt op straat, of zorgt voor een veilige werkomgeving voor jouw collega's op onze locaties. Van Arbo tot handhaving, met jouw rol maak je echt het verschil.

Bewaak de magie van de stad...en gemeente

Elke dag zetten onze mensen zich in om het gevoel van veiligheid in de gemeente te bewaken en onveilige situaties te voorkomen. Zo houd je als handhaver je oren en ogen open voor mogelijke problemen en lever je een belangrijke bijdrage aan de orde en veiligheid in de stad. Ook werken er medewerkers op ons Stadskantoor die het veiligheidsbeleid in de horeca vormgeven of onderzoeken hoe de veiligheid binnen onze gemeente nog beter geregeld kan worden.

Wil jij ook bijdragen aan een betere samenleving waarin de burgers van de gemeente de hoofdrol spelen, dan is het vakgebied handhaving en veiligheid echt iets voor jou!

Waarom werken voor de Gemeente ‘S-Hertogenbosch?

De voordelen waarom je voor Gemeente 's-Hertogenbosch als werkgever moet kiezen​

Toonaangevende projecten​
Veel gemeenten laten zich inspireren door wat we doen. Dat is niet ons doel maar een gevolg van het realiseren van goede ideeën
Fantastische schaal​ ​
Wij zijn als gemeente groot genoeg om ambities te realiseren en klein genoeg om het allemaal te overzien.
De stad zelf​
Of je hier nu woont of niet, onze medewerkers worden allemaal betoverd door onze prachtige stad.
De mens centraal​
De burgers, onze medewerkers en onze partners. We werken voor de maatschappij.
De vrijheid​
Thuiswerken, vrije tijd, werktijden, verantwoording en autonoom werken. Wij geven je veel vertrouwen en jij maakt het waar.

Werken bij de gemeente 's-Hertogenbosch

Groot genoeg om impact te hebben, klein genoeg om vlot te schakelen

Als centraal gelegen provinciestad zijn we groot genoeg om onze medewerkers de kans te geven om ideeën waar te maken en deze echt om te zetten in waargebeurde verhalen. Tegelijkertijd zijn we net een dorp, klein genoeg om die verhalen leesbaar te houden en niet te laten stranden in een dik boek waar niet doorheen te komen is.

Vacatures die de kroon op het werk zetten

Vind je nieuwe baan binnen het vakgebied handhaving en veiligheid

Met mooie verhalen red je het niet alleen. Het moet leiden tot een werkelijke bijdrage, tot daden. En jouw eerste daad is die van het vinden van de juiste rol binnen al onze vacatures. Onze vriendelijke draak kijkt naar jou uit!
Er zijn op dit moment geen vacatures.
Algemeen
Heb jij een vraag?
Bij gemeente ‘s-Hertogenbosch is iedereen benaderbaar. We houden van korte lijntjes en we zijn allemaal gelijk. Daarom staan we ook open voor direct contact met jou. Bel of mail ons en we proberen spoedig je vraag of opmerking te beantwoorden.