Wil jij aan de slag in Datastad 's-Hertogenbosch?

's-Hertogenbosch is een gemeente waar we voorop willen lopen op het gebied van ICT en informatiemanagement. Of het onze inwoners zijn of onze collega's: iedereen heeft te maken met de digitalisering van de gemeente. Wil jij de informatievoorziening van gemeente 's-Hertogenbosch optimaliseren? Dan is een baan binnen het vakgebied ICT en informatiemanagement écht iets voor jou.

Informatievoorziening om trots op te zijn

Vacatures in het vakgebied ICT en informatiemanagement bij Gemeente 's-Hertogenbosch

Ga je in het vakgebied ICT en informatiemanagement aan de slag, dan raak je alle inwoners van de gemeente met je werk. Iedere dag weer. Of het nu gaat om een inschrijving bij de gemeente, de bezoekersregeling voor parkeren of de systemen waarmee we werken op kantoor. Binnen verschillende specialismes kun je bij ons aan de slag. Een belangrijk visitekaartje voor Gemeente ‘s Hertogenbosch. Werk jij mee voor aan een optimale inrichting van onze ICT en informatievoorzieningen?

Loop voorop in digitalisering bij onze gemeente

Gaat het om digitalisering, dan barst onze gemeente van de innovatie. En van de uitdagende functies in ICT en informatiemanagement. Zet jij je in voor een gestroomlijnde infrastructuur en nieuwe systemen en netwerken? Beantwoord je vragen bij onze ICT-servicedesk of verbeter je de digitale werkplekken van ruim 2.000 collega’s? Of werk je aan een online dienstverlening voor 150.000 inwoners? Overal zijn jouw vernieuwende ideeën welkom. Zo bouw je mee aan de informatievoorziening van een toonaangevende datastad. 

Waarom werken voor de Gemeente ‘S-Hertogenbosch?

De voordelen waarom je voor Gemeente 's-Hertogenbosch als werkgever moet kiezen​

Toonaangevende projecten​
Veel gemeenten laten zich inspireren door wat we doen. Dat is niet ons doel maar een gevolg van het realiseren van goede ideeën
Fantastische schaal​ ​
Wij zijn als gemeente groot genoeg om ambities te realiseren en klein genoeg om het allemaal te overzien.
De stad zelf​
Of je hier nu woont of niet, onze medewerkers worden allemaal betoverd door onze prachtige stad.
De mens centraal​
De burgers, onze medewerkers en onze partners. We werken voor de maatschappij.
De vrijheid​
Thuiswerken, vrije tijd, werktijden, verantwoording en autonoom werken. Wij geven je veel vertrouwen en jij maakt het waar.

Werken bij de gemeente 's-Hertogenbosch

Groot genoeg om impact te hebben, klein genoeg om vlot te schakelen

Als centraal gelegen provinciestad zijn we groot genoeg om onze medewerkers de kans te geven om ideeën waar te maken en deze echt om te zetten in waargebeurde verhalen. Tegelijkertijd zijn we net een dorp, klein genoeg om die verhalen leesbaar te houden en niet te laten stranden in een dik boek waar niet doorheen te komen is.

Klaar voor jouw avontuur bij de gemeente ‘s-Hertogenbosch?

Vind je nieuwe baan binnen het vakgebied ICT en informatiemanagement

Met mooie verhalen red je het niet alleen. Het moet leiden tot een werkelijke bijdrage, tot daden. En jouw eerste daad is die van het vinden van de juiste rol binnen al onze vacatures. Onze vriendelijke draak kijkt naar jou uit!
Nicolette en de eindeloze mogelijkheden
Nicolette en de eindeloze mogelijkheden

Het waargebeurde sprookje van Nicolette als projectleider

Lang bij dezelfde werkgever werken past meestal niet zo bij Nicolette, ze houdt van afwisseling, dynamiek en verandering. In eerdere banen bij commerciële bedrijven heeft ze het na maximaal twee jaar wel gezien, maar wonder boven wonder wil ze bij de gemeente ’s-Hertogenbosch nog lang niet weg. 

Algemeen
Heb jij een vraag?
Bij gemeente ‘s-Hertogenbosch is iedereen benaderbaar. We houden van korte lijntjes en we zijn allemaal gelijk. Daarom staan we ook open voor direct contact met jou. Bel of mail ons en we proberen spoedig je vraag of opmerking te beantwoorden.