Wil jij gemeente 's-Hertogenbosch socialer maken?

s-Hertogenbosch is een gemeente waar we naar elkaar omkijken. Wie je ook bent, je hoort erbij. Om dit samen met onze inwoners te bereiken zorgen we voor de aanvulling op de kracht van de mensen. Wil jij meewerken aan deze uitdaging én mensen vooruit helpen? Dan is een baan binnen het vakgebied sociale dienstverlening écht iets voor jou.

Een gemeente waar we naar elkaar omkijken​

Vacatures in het vakgebied sociale dienstverlening bij Gemeente ‘s-Hertogenbosch​

Ga je in het vakgebied sociale dienstverlening aan de slag, dan werk je aan een sociale samenleving, nu en in de toekomst. We willen een gemeente zijn waarin mensen zichzelf kunnen redden en meedoen. Wanneer iemand dit niet kan op eigen kracht, vullen wij hen aan. De ontwikkeling van talenten en kansen zijn ons startpunt. Zo maken we een sociale gemeente waar met elkaar.

Maak kansen waar voor elkaar in onze gemeente

Wil jij iets betekenen voor jonge of volwassen Bosschenaren? Pak je kans bij een van onze afdelingen voor sociale dienstverlening. Hier zorg je dat onze inwoners de juiste hulp krijgen en hun talenten en mogelijkheden ontdekken. Bijvoorbeeld als het gaat om werk en onderwijs, maar ook om veilige thuissituaties. In een beleidsfunctie, bij ons gemeentelijke zorgbedrijf of ‘op de vloer’ met de mensen voor wie je het allemaal doet. Meewerken aan een gemeente waarin iedereen mee kan doen: dat geeft voldoening!

Waarom werken voor de Gemeente ‘S-Hertogenbosch?

De voordelen waarom je voor Gemeente 's-Hertogenbosch als werkgever moet kiezen​

Toonaangevende projecten​
Veel gemeenten laten zich inspireren door wat we doen. Dat is niet ons doel maar een gevolg van het realiseren van goede ideeën
Fantastische schaal​ ​
Wij zijn als gemeente groot genoeg om ambities te realiseren en klein genoeg om het allemaal te overzien.
De stad zelf​
Of je hier nu woont of niet, onze medewerkers worden allemaal betoverd door onze prachtige stad.
De mens centraal​
De burgers, onze medewerkers en onze partners. We werken voor de maatschappij.
De vrijheid​
Thuiswerken, vrije tijd, werktijden, verantwoording en autonoom werken. Wij geven je veel vertrouwen en jij maakt het waar.

Werken bij de gemeente 's-Hertogenbosch

Groot genoeg om impact te hebben, klein genoeg om vlot te schakelen

Als centraal gelegen provinciestad zijn we groot genoeg om onze medewerkers de kans te geven om ideeën waar te maken en deze echt om te zetten in waargebeurde verhalen. Tegelijkertijd zijn we net een dorp, klein genoeg om die verhalen leesbaar te houden en niet te laten stranden in een dik boek waar niet doorheen te komen is.
Stèphanie en de wens voor gelijke gezondheid van alle inwoners
Stèphanie en de wens voor gelijke gezondheid van alle inwoners

Het waargebeurde sprookje van Stèphanie als programmamanager

Stèphanie aarzelt geen moment als ze gevraagd wordt als programmamanager voor een gezondheidsprogramma voor de inwoners van ’s-Hertogenbosch. Als kind groeit ze op in een gezin waar geld en stabiliteit niet vanzelfsprekend zijn, waardoor haar kindertijd niet altijd even makkelijk is. 
Algemeen
Bij gemeente ‘s-Hertogenbosch is iedereen benaderbaar. We houden van korte lijntjes en we zijn allemaal gelijk. Daarom staan we ook open voor direct contact met jou. Bel of mail ons en we proberen spoedig je vraag of opmerking te beantwoorden.